Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Diğer bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına aldatmaınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına neden olan alım akışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını yaratmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapılarının üretim amacı adam esenlığını yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Göksu Kapı Yangın Kapısı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve yakışır yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok beden binası kısım sistemi veya panik bar sisteminin kilidin mideinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlanmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir binası vardır.

Yangın bapları; son derece sağlam ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında kendisine alan bulur. Ciddi bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi yaratıcı kuruluş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapıları yararlanma alanına göre, rengine bakılırsa ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması kötüdaki gibidir

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara reva biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Report this wiki page